Home

Linobo is een jonge organisatie in e-commerce marketing en wist zich reeds in korte tijd te onderscheiden door haar unieke veiling- en actieconcepten en producten waarbij u als consument zoveel mogelijk vraag en aanbod bepaalt. Ons aanbod varieert sterkt en raakt daarmee een breed publiek. 

Ons bedrijf is opgericht met het doel een netwerk van veilingen en webwinkels te beheren en meer informatie te verstrekken over onze veiling- en overige mogelijkheden.

Linobo wenst de animo voor online veilingen te vergroten. Aanbieders zien daardoor hun netwerkmogelijkheden ook toenemen.

Wat betekent dit voor aanbieder en consument:
Met Linobo bereikt u als aanbieder snel veel klanten en als klant kunt u kiezen uit een gevarieerd aanbod van producten, arrangementen etc. en daarvoor is onze software is geoptimaliseerd om hoog te scoren in zoekmachines. 

Veiligheid:
Linobo schenkt veel aandacht aan veilig winkelen op internet. Ons deskundig team heeft daarvoor die maatregelen genomen om uw producten en ook uw aankoop te allen tijde optimaal te beschermen.Ook is onze software geoptimaliseerd om hoog te scoren in zoekmachines. Zo bent u gegarandeerd van maximaal rendement bij aanbod en aankoop.

Vragen/opmerkingen

Wij staan altijd voor u klaar! Bij vragen en/of opmerkingen kunt u ons altijd bereiken via ons contactformulier of via de ons emailadres. Onze supportmedewerkers helpen u graag en denken met u mee bij iedere vraag of opmerking.